Allmänt om smartaVykort.se

smartaVykort är en enkel tjänst som fyller ett enkelt behov, nämligen att skicka vykort till nära och kära. Med vår tjänst kan du nu komponera ett vykort med bild och text och skicka det på några få minuter. Inom 1-2 dagar ligger det i mottagarens brevlåda. Vill du ha ett julkort, så finns det färdiga mallar för detta.

Skicka ett MMS från skidbacken

Du kan även skicka ett vykort direkt från skidbacken! Skicka ett enkelt MMS med bild, text och mottagaradress till vårt MMS-nummer, så blir det ett trevligt vykort till mormor. Se här hur du skriver ditt MMS.

Pris, vad ingår?

Ett vykort kostar 19:-. Då ingår allt, dvs vykort med bild och text på båda sidor, porto och leverans. Nu slipper du krånglet med att först köpa ett färdigt vykort med tråkigt motiv och sedan köpa frimärken på ett annat ställe. Du slipper lägga det på postlådan. Du måste dock fortfarande skriva hälsningen själv.

Bildkvalitet

Kvaliteten på vykortet bestäms av kvaliteten på den bild som laddas upp. Se därför till att använda en bild av så hög kvalitet som möjligt. Det går tyvärr inte att här på hemsidan återge den höga kvalitet som det blir på det färdiga vykortet.

Vykortet

Vykorten består av extra kraftigt, styvt och dubbelsidigt fotopapper på antingen 260 eller 300 g/m2 av hög kvalitet. Till vykortet används enbart vattenfasta och arkivbeständiga märkesfärger.

Porto

Porto inom Sverige ingår i priset. Riktiga frimärken används för en riktig vykortskänsla.

Leverans av vykort

Smartavykort.se:s ansvarar inte för leverans av vykortet. När vykortet är klart lämnas det över till Posten, som levererar vykortet till mottagaren.

Kontakta oss

Tjänsten tillhandahålls av Enfinia AB i Karlskrona.
Kontakta oss på vykort-at-smartavykort.se för frågor och hjälp.

© 2024 Enfinia AB | Kontakta oss